#legjenda

Legjenda e Bastunit

#guxim

GUXIM

Së shpejti në DIGITALB VOD & GOLD

#5herejo

5 Herë Jo

Nga 29.04 në DIGITALB VOD & GOLD

#nktd

Në kuadër të dashurisë

Në DIGITALB, Amazon, Google Play dhe Apple TV

a
a

Apparently we had reached a great height in the atmosphere, for the sky was a dead black, and the stars had ceased.

fb. tw. ig.