Në Kuadër të Dashurisë

sponsors

top channel films

Top Channel is starting its films venture for good. After succeeding in Big Tv Productions, it’s time to do the same in Cinema.

our partners

Nuclear Now
“Nuclear Now” dokumentari i Oliver Stone për energjinë bërthamore do ju hapë mendjen. Kritikë.
Barbie
“Barbie” është po aq i bukur sa ç’është edhe i cekët. Kritikë
Oppenheimer
“Oppenheimer” përpjekja titanike e Christopher Nolan për ta kthyer ngjarjen historike që ndryshoi botën në një film artistik.
Mission Impossible
“Mission: Impossible – Dead Reckoning” (Part One) e ri-konfirmon Tom Cruise si aktorin më të suksesshëm të kinemasë së shekullit të 21. Kritikë.
C’mon C’mon
“C’mon C’mon” një dramë familjare e bukur në formë po aq sa në përmbatje. Kritikë.
The Fablemans
“The Fablemans” Leksione kinemaje nga Steven Spielberg për Steven Spielberg. Kritikë.
Everything
“Everything, Everywhere, all at once” mes kaosit tregohet një histori e papritur dashurie. Kritikë.
The Whale
“The Whale” rikthen Brendan Fraser nën drejtimin e Darren Aronosfky-t me emocione si ato të kohëve të “Kampionit”. Loti çurk. Kritikë.
U2
“U2: A Sort of Homecoming” një vëzhgim i të shkuarës dhe të tashmes i grupit legjendar, në një dokumentar nga David Letterman. Kritikë.
Aftersun
“Aftersun” Filmi dëshpërues i Charlotte Wells është absolutisht i mrekullueshëm edhe pse thellësisht i trishtë. Kritikë.
a
a

Apparently we had reached a great height in the atmosphere, for the sky was a dead black, and the stars had ceased.

fb. tw. ig.