“5 Herë Jo” vjen me kolonën zanore nga Alban Skënderaj!

Alban Skënderaj ka qenë i ftuari special i mbrëmjes së djeshme në “Dancing With The Stars”, teksa ishte i pranishëm si anëtari i 5-të i jurisë dhe personazhet e njohur me partnerët e tyre kërcyen këngë vetëm nga repertori i artistit. Mbrëmja u shoqërua edhe me dy performanca speciale të Albanit, ndërsa në mbarim të performancës së parë në hyrje, ai ka zbuluar edhe një “sekret” për Bora Zemanin.

Duke folur për planet e tij në karrierë, artisti tha se kolona zanore e filmit “5 Herë Jo”, është krijuar pikërisht nga Albani. Por a do të ketë ai ndonjë rol në film? Na mbetet të presim dhe pak për ta zbuluar…

View this post on Instagram

A post shared by 5 Herë Jo (@5herejo)

a
a

Apparently we had reached a great height in the atmosphere, for the sky was a dead black, and the stars had ceased.

fb. tw. ig.