Bora Zemani dhe Donald Veshaj priten me dashuri në premierën e filmit në qytetin e Korçës!

Bora Zemani dhe Donald Veshaj kanë realizuar filmin e tyre të parë “5 Herë Jo”, të cilin njerëzit e kanë përqafuar menjëherë. Ky projekt i ri filmik pati premierën absolute më 12 Dhjetor në Cineplexx TEG dhe tashmë është në çdo kinema.

Tashmë, filmi më i komentuar i momentit, ka udhëtuar edhe në qytetin e Korçës për të gjithë artdashësit. “5 Herë Jo” erdhi me premierën dhe një “Meet & Greet” me yjet e filmit në datë 12 Janar, në orën 19:30 në Teatrin “Andon Zako Çajupi”. Po ashtu filmi do të vijojë të shfaqet dhe në datë 13 dhe 14 Janar me disa data.

Mos e humbisni! Për bileta vizitoni films.top-channel.tv

a
a

Apparently we had reached a great height in the atmosphere, for the sky was a dead black, and the stars had ceased.

fb. tw. ig.