“Në kuadër të dashurisë” shkon në Chicago/Të qeshura dhe shumë dashuri në sallën e Davis Theater!

“Në Kuadër të Dashurisë” është duke shëtitur botën dhe udhëtimi i radhës ishte në SHBA. I gjithë publiku përtej oqeanit që me padurim ka pritur, filmi juaj i preferuar u shfaq më 11 dhjetor në Davis Theater në Chicago.

Projekti i suksesshëm me kastin e aktorëve profesionistë, personazheve publike më në zë të momentit dhe një staf i madh që punuan së bashku arritën që të përcjellin tek publiku interes, humor dhe shumë dashuri, ndaj mos e humbisni shansin për te përjetuar një komedi romantike që ju çon larg realitetit dhe ju dhuron të qeshura pafund! Për të ndjekur transmetimin e filmit në kinematë e qyteteve tuaja ju mund të zbuloni më shumë në films.top-channel.tv.

a
a

Apparently we had reached a great height in the atmosphere, for the sky was a dead black, and the stars had ceased.

fb. tw. ig.