Njihuni me disa nga aktorët kryesorë të filmit “5 Herë Jo”!

Pak ditë më parë është publikuar një “teaser” nga filmi më i ri “5 Herë Jo”. Bëhet fjalë për vetëm disa skena, që të japin idenë e historisë në film, më shkurt se një trailer zyrtar, teksa kemi pasur mundësinë të shohim Borën dhe Donaldin në rolet e tyre, por edhe disa nga protagonistët e tjerë.

“5 Herë Jo” do të shfaqet në kinema në muajin dhjetor dhe që tani është mjaft i madh kurioziteti i publikut. Prej disa muajsh tanimë është folur kudo në media për përgatitjet që po bëheshin mbi këtë projekt të ri filmik.

Ajo që kemi mësuar që në fillim të përgatitjes mbi këtë projekt, është se protagonistë janë një ndër çiftet më të preferuara dhe të komentuara, Bora Zemani dhe Donald Veshaj. Por po ashtu, pjesë e filmit do të jenë disa nga aktorët më të njohur në Shqipëri. Ja një pjesë e tyre…

a
a

Apparently we had reached a great height in the atmosphere, for the sky was a dead black, and the stars had ceased.

fb. tw. ig.