Publikohen datat e reja nga shfaqjet e filmit “Në Kuadër të Dashurisë” në Austri! Zbuloni më shumë…

Filmi më i dashur i momentit, “Në Kuadër të Dashurisë”, vazhdon turin e tij nëpër botë. Vazhdon ende të shfaqet në kinematë Cineplexx dhe Millenium në Tiranë. Po ashtu në Kosovë, filmin mund ta ndiqni në kinematë Cineplexx në Prishtinë dhe Prizren, Cinestar në Prishtinë, Cinemarine në Prizren, si dhe Kino Hyrije Hana në Gjakovë.

Ju rikujtojmë se filmi vazhdon të jetë në Zvicër me shfaqjet e radhës më 6, 8 dhe 9 Dhjetor në Pathé Mall of Switzerland në Ebikon. Gjithashtu, më 7 Dhjetor “Në Kuadër të Dashurisë” udhëton përtej oqeanit, në SVA Theater në New York, ndërsa më 11 Dhjetor në Davis Theater në Chicago.

Përveç se Vienës, filmi do të ketë disa orare të reja edhe në Cineplexx Annenhof Kino (Graz) dhe në Cineplexx Linz, të cilat janë të listuara si më poshtë:

Cineplexx Annenhof Kino (Graz)

9 Dhjetor 

Cineplexx Linz

8 Dhjetor 

Cineplexx Donau Zentrum

8 Dhjetor – 13 Dhjetor
 

a
a

Apparently we had reached a great height in the atmosphere, for the sky was a dead black, and the stars had ceased.

fb. tw. ig.