Romancë, komedi, apo… Çfarë do të gjejë publiku tek “Legjenda e Bastunit”?!

Top Channel Films që në hapat e para solli një risi në kinematografinë shqiptare dhe është siguruar që të sjellë tek publiku thuajse çdo zhaner filmi. Sollëm komedinë, romancën, aksionin… Po tani?

Shumë shpejt publiku do të njihet me një film të ri të zhanrit dramë dhe trillim historik. Jeni kuriozë të mësoni më shumë? Ja se çfaë do të gjeni në “Legjenda e Bastunit”…

Jeta e Çeskut ndryshon përgjithmonë kur në Shqipërinë e pasluftës në pushtet vjen komunizmi, i cili vret e persekuton njerëzit e tij të zemrës. Ama ndjekja e një amaneti mund të jetë e vemtja gje që e mban Ceskun gjallë, duke i krijuar nje dritare shprese ne nje vend te pashprese.

a
a

Apparently we had reached a great height in the atmosphere, for the sky was a dead black, and the stars had ceased.

fb. tw. ig.