AMOS MUJI ZAHARIA

Amos Muji Zaharia është një aktor shqiptar me mbi 10 vite eksperiencë në teatër e kinematografi. Amos e nisi karrierën e tij në moshën 25 vjeçare pasi përfundoi Akademinë e Arteve të Bukura në Tiranë. I vlerësuar me çmimin Best Actor nga 48h Albania – Red Lines dhe 9/11 Festival, Best Supporter nga The Great Marters of the Scene “Nderk Luca” edition, si dhe nga International Filmmaker Festival of World Cinema në Londër për interpretimin e tij në ‘Elvis Walks Home’. Amos Muji Zaharia ka luajtur në mbi 19 filma e seriale, si dhe në 27 shfaqje teatrale. 

a
a

Apparently we had reached a great height in the atmosphere, for the sky was a dead black, and the stars had ceased.

fb. tw. ig.