DORIS MURATI

Doris Murati ka lindur më 10 nëntor 2000. Ajo ka mbaruar studimet për mjekësi në Universitetin Zoja e Këshillit të Mirë në Tiranë, si dhe ka kryer masterin për kirurgji. Doris është e njohur si modele ku ka marrë pjesë në disa fushata reklamimi si imazh zyrtar. Eksperienca e saj e parë në aktrim është në filmin “Legjenda e Bastunit”.

a
a

Apparently we had reached a great height in the atmosphere, for the sky was a dead black, and the stars had ceased.

fb. tw. ig.