KRISTAQ PILO

Kristaq Pilo është aktor, regjisor dhe drejtues në  institucione artistike, si dhe pedagog i fjalës artistike dega-Regji në Fakultetin e Artit Skenik. Pasi mbaroi studimet në Akademin e Arteve të Bukura për dramë, ai filloi punë si aktor në teatrin “Skampa” në Elbasan. Kristaq Pilo luan në mbi 40 shfaqje teatrale e 10 role kinematografike. Kristaq Pilo gjithashtu ka lëvruar në regji ku ka patur rolin e regjisorit në mbi 10 shfaqje e filma. Nga viti 2017 e deri më sot ai është pedagog në Universitetin e Arteve, dega regji drame.

a
a

Apparently we had reached a great height in the atmosphere, for the sky was a dead black, and the stars had ceased.

fb. tw. ig.