EDVIN MUSTAFA

Edvin Mustafa lindi më 24 gusht të vitit 1985. Pas përfundimit të Akademisë së Arteve për aktrim ai u agazhua menjëherë në media duke u shndërruar në një aktor e personazh televiziv me mbi 24 vite eksperiencë. I njohur për performancën e tij në “Blades in the Darkness” dhe “Bloodlands”, Edvini ka luajtur në 8 filma me metrazh të shkurtër, ama dukshëm triumfon dashuria e tij për teatrin me plot 23 shfaqje. Prej vitit 2018, ai është Udhehëqës Artistik i Ansamblit folkloristik Tirana. 

a
a

Apparently we had reached a great height in the atmosphere, for the sky was a dead black, and the stars had ceased.

fb. tw. ig.