VIN BEJLERI

Vin Bejleri është aktor, humorist, prezantues dhe dublues shqiptar. Ka lindur më 8 tetor 1978 në Tiranë. Vini ka marrë pjesë në filma si “Lindje, perëndim, lindje” (2009), “Sins” (2012), “2 Gisht Mjaltë” (2019), “Lazarat” (2019), “The Slider” (2017), “Shtatë Ditë” (2016), “Pranverë e paharruar në fshatin e harruar” (2019), “Letra Fati”, “Dita e parë e punës”, “Përtej kufijve”, “Family market”. Ai do të mbahet mend më së shumti për rolet ikonike në spektaklin më të madh të humorit në Shqipëri, “Portokalli”. Vin Bejleri po ashtu ka marrë pjesë në spektakle televizive dhe seriale si “M’fal për shprehjen”, “Skandërbeg”, “Kolaudim”, “Milenium”, bashkëprezantues në “Kënga Magjike 2013”, si dhe “Gjyshet Milionere”.

a
a

Apparently we had reached a great height in the atmosphere, for the sky was a dead black, and the stars had ceased.

fb. tw. ig.