Komedi, romancë, apo… Gati për filmin e ri të Top Channel Films?!

Top Channel Films nuk ndalet me projektet e reja të filmit. Ashtu siç tashmë e keni mësuar dhe vetë, suksesi është i garantuar dhe padyshim që u krijua një risi në Shqipëri.

Kjo mjafton të vërehet tek dy filmat e parë, “Në kuadër të dashurisë” dhe “5 Herë Jo” që thyen çdo rekord në kinema dhe u përqafuan maksimalisht nga publiku. Thënë kjo, një tjetër sukses parashikohet me filmin që pritet të vijë së shpejti…

Jeni kuriozë?! Ajo që mund t’ju themi është se do të jetë shumë më ndryshe…

A do të vrisnit për dashurinë? Çdo sakrificë justifikohet në dashuri e luftë!

a
a

Apparently we had reached a great height in the atmosphere, for the sky was a dead black, and the stars had ceased.

fb. tw. ig.