Top Channel Films tashmë gati për të sjellë një tjetër projekt!

Pas dy prodhimeve të suksesshme si “Në kuadër të dashurisë” dhe “5 Herë Jo”, Top Channel Films vjen me një tjetër projekt. Jeni gati?! Ja një ‘seak peek’ i vogël për ju…

Një histori dashurie e ndaluar do të vërë në lëvizje një ortek ndërmjet dy familjeve, pasardhësit e të cilëve bëjnë pjesë në botën e krimit. Kreu i një koorporate të madhe, ka gjithashtu kontrollin e ngjarjeve më të mëdha kriminale në Tiranë dhe dashuria e tij me një vajzë të re do të vijë në një greminë, kur vajza zgjedh të jetojë jetën e saj në vend që të bëhet ajo ‘robëresha moderne’. Por për të dhe të dashurin e saj të ri, nuk do të jetë e lehtë pasi fitoi kreu i drogës nuk do të ndalet para asgjëje që ta rifitojë atë sërish.

Stay Tuned!

a
a

Apparently we had reached a great height in the atmosphere, for the sky was a dead black, and the stars had ceased.

fb. tw. ig.