Natasha Sela

Natasha Sela është aktore shqiptare e cila kryesisht ka luajtur në role komike. Ka lindur me 2 dhjetor 1952.

Ka luajtur në:

Kronikë provinciale (2009)

Mao Ce Dun 2007, fallxhorja

Gjoleka, djali i Abazit 2006,

Piruet 2005, nëna

Njerëz dhe Fate 2002-2003, pastruesja

Nata 1998

Fletë të bardha 1990

a
a

Apparently we had reached a great height in the atmosphere, for the sky was a dead black, and the stars had ceased.

fb. tw. ig.