Evi Reçi është këngëtare e njohur. E lindur në Durrës, por asnjëherë nuk ka jetuar në Shqipëri. Kur ka pasur vetëm dy vjet, ajo me prindërit udhëton drejt Greqisë duke jetuar për një kohë në Athinë. Më vonë udhëton drejt

Muzafer Zifla (ose Myzafer Ziflaj) ka lindur në 5 dhjetor 1962, në Tepelenë. Ai është një aktor shqiptar, ka mbaruar Akademinë e Arteve Skenike në vitin 1981-1985. Ai aktualisht punon në Teatrin Kombetar. Ai është i njohur për filma si: 1976:

Mehdi Malkaj ka lindur në 20 mars të vitit 1952 në qytetin e Memaliajt. Diplomohet në Institutin e Lartë të Arteve (sot Akademia e Arteve) në vitin 1983. Fillon punë në Estradën e Ushtarit dhe më pas në Teatrin e Varietesë

Natasha Sela është aktore shqiptare e cila kryesisht ka luajtur në role komike. Ka lindur me 2 dhjetor 1952. Ka luajtur në: Kronikë provinciale (2009) Mao Ce Dun 2007, fallxhorja Gjoleka, djali i Abazit 2006, Piruet 2005, nëna Njerëz dhe Fate 2002-2003, pastruesja Nata 1998 Fletë të bardha 1990

Drilon Hoxha është aktor shqiptar. Lindi në Berat më 16 Qershor të vitit 1991,pas disa vitesh shpërngulet bashkë me familjen në Tiranë. Vazhdoi shkollën e mesme në liceun artistik "Jordan Misja" për pikturë dhe më pas studimet e larta për regji-aktrim. Në vitin 2008

Lorenc Kaja, i diplomuar për Aktor në Akademinë e Arteve Dega Aktrim, pjesëmarrës në shumë shfaqje në skenë si aktor, në komedi dhe dramë. Gjithashtu pjesëmarrës edhe në disa filma si aktor dhe ass.regjisor. Aktualisht punon si regjisor në Top

a
a

Apparently we had reached a great height in the atmosphere, for the sky was a dead black, and the stars had ceased.

fb. tw. ig.