Xhejn Fama

Xhejn Fama ka lindur më  06.10.1986 në qytetin e  Durrësit dhe është diplomuar në Akedemine e Arteve në Tiranë.Prirjet e tij artistike janë vënë re që në moshë të vogël ne pjesërmarrjen e aktiviteve shkollore dhe jashte saj. Pjesëmarja në teatrin kombëtar me shfaqjen “Alegreto Albania” në vitin 2006 e cila mori dhe cmimin e parë në Biennale ishte fillimi rrugëtimit. Në të njëjtin vit aktori u bë pjesë e emisionit   të humorit “Portokalli” me role të dashura për publikun dhe pjesë e sitcom më të ndjekur “Komuna e Parisit”.Pas Perfundimit të studimeve u be pjesë e trupës se teatrit “Aleksandër Moisiut” ku vazhdon të jete edhe sot me dhjetra role. Përvec pjesëmarjes në filma,ku I fundit ishte një produksion gjerman aktori ka marë pjesë dhe në emisone radifonike si “Baby Boss” dhe televizive si “Gjyshet Milionere”, “Fake Off”, “AlPazar” ku vazhdon dhe aktualisht.

a
a

Apparently we had reached a great height in the atmosphere, for the sky was a dead black, and the stars had ceased.

fb. tw. ig.