Xhejn Fama ka lindur më  06.10.1986 në qytetin e  Durrësit dhe është diplomuar në Akedemine e Arteve në Tiranë.Prirjet e tij artistike janë vënë re që në moshë të vogël ne pjesërmarrjen e aktiviteve shkollore dhe jashte saj. Pjesëmarja në

Eglantina Ceno është një ndër aktoret më të njohura shqiptare. Studiuar në Akademinë e Arteve Tiranë, Akademinë e Arteve Folkwang Hochschule Essen Germany. Jetuar rreth 15 vjet ne Piemonte Italy ku ka punuar edhe në serialin “100 Vetrine”.Aktorja është një

a
a

Apparently we had reached a great height in the atmosphere, for the sky was a dead black, and the stars had ceased.

fb. tw. ig.