Margent Caushi

Margent Caushi është një aktor shqiptar. Ai e filloi karrierën e tij të aktrimit në moshën 13 vjeçare në shfaqjet shkollore në Athinë, Greqi ku jetoi me familjen e tij për 15 vjet. Ka marrë një diplomë BA dhe një Master në Aktrim nga Universiteti i Arteve në Tiranë, Shqipëri. Vlerësuar me cmimin Aktori më i Mirë i Ri, Festivali i Teatrit të Komedisë Korçë 2018. Çmimi Aktori më i Mirë në rol dytësor, Festivali i Teatrit të Preshevës 2020.. Disa nga rolet më të spikatura të aktorit janë në filmat: “ Love Likes Tirana”,2019 “2 gisht mjaltë” 2019 “Falco” 2019 “I love Tropoja” 2020.

a
a

Apparently we had reached a great height in the atmosphere, for the sky was a dead black, and the stars had ceased.

fb. tw. ig.